top of page

Shipping & Returns

Leveringsbeleid

Na ontvangst van uw betaling begint de leveringsperiode en wordt uw pakket klaargemaakt voor bestelling. 

Verzendkosten België:

5.50 EUR voor verzending naar B-post punt.

7 EUR voor verzending naar een adres.

Bestellingen vanaf 150 EUR hebben gratis verzending naar adres, met een max van 10kg omwille van de gezondheid van de pakjesverdelers. Indien de bestelde items meer wegen, wordt er een extra factuur gemaakt met de resterende verzendkosten.

Verzendkosten Nederland of ander EU-land:

11 EUR naar DPD-punt.

14 EUR naar een adres.

Bestellingen vanaf 150 EUR gratis verzending naar DPD-punt, met een max van 10kg omwille van de gezondheid van de pakjesverdelers. Indien de bestelde items meer wegen, wordt er een extra factuur gemaakt met de resterende verzendkosten.

Leveringstermijn 5 dagen is louter indicatief en niet bindend. Ik kan geen "vandaag besteld, morgen in huis" verzending aanbieden. Vele artikelen worden aangekocht van zodra er een bestelling geplaatst is. Wil je iets supersnel, dan stuur je best een mail en bekijken we samen wat we kunnen doen.

Ik kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor laattijdige leveringen ingevolge stakingen, drukke periodes, onverwachte sluitingen bij transporteurs, leveranciers, overmacht,...

Verzending kan geen aanleiding geven tot extra kosten en is op risico van de koper. Om problemen met de verzending te vermijden kan er steeds een verzekerde postzending aangevraagd worden via mail. Pakket zal steeds verzonden worden naar dichtstbijzijnde B-postpunt of DPD punt van je woonplaats tenzij u zelf B-postpunt-adres doorgeeft. 

Bestellingen kunnen uiteraard ook steeds afgehaald worden op onderstaand adres Na ontvangst van betaling kan er via mail een datum en uur voor afhaling besproken worden. 

Omer de Vidtslaan 17A 1760 Roosdaal.

Retourbeleid / zichttermijn / herroepingsrecht

Overeenkomstig de Wet verkopen op afstand (artikel 49 en volgende van 06 april 2010) heeft de koper het recht om (een deel van) de goederen, zonder opgave van redenen, te retourneren binnen de 14 werkdagen. 

De goederen dienen in originele staat en verpakking, op eigen risico en op kosten van de koper teruggestuurd te worden naar Busy Bee Liz. 

Na ontvangst van uw retour zal het aankoopbedrag teruggestort worden.

Deze retourvoorwaarde is niet geldig voor afgeknipte stoffen, laatste stuks stof, op maat gemaakte kledij en voor gepersonaliseerde artikelen. 

bottom of page