top of page

Welkom

Mijn naam is Leslie en heb reeds een paar jaar een webshop waar ik een heel uitgebreid gamma aanbied. Deze zijn mogelijk gemaakt door de verschillende samenwerkingen die ik ben aangegaan met oa The Laser Factory, The mokken boutique, FM World, Sew-a-liscious, Stayla Design.

Het is zo leuk om klanten tevreden te stellen en hun euforie te zien als ze artikelen komen afhalen. Vandaar uit kwam het idee om ook soortgelijke artikelen aan te bieden aan bedrijven, relatiegeschenken om Uw collega's te bedanken voor hun inzet, of hen zomaar iets aan te bieden. Dat is toch een Win-Win situatie voor jouw bedrijf.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Wat kan ik voor je doen?

Naast afgewerkte kleding en gepersonaliseerde cadeaus, verkoop ik ook stoffen en blanco materialen voor diegenen die graag zelf aan de slag gaan. 
 

Ik werk alleen en daarom zou ik willen vragen om voor gepersonaliseerde artikelen een levertijd van 5-7 dagen te rekenen, voor handgemaakte kleding is een levertermijn van 3-4 weken, bestel dus tijdig. 

Indien iets niet voorradig is of als je vragen hebt, stuur mij gerust een berichtje, dan zoeken we samen naar een oplossing. 

bottom of page